Salma Ferencné Betty

M.K.Egyesület Elnöke, SOTA Tanácsadó

A MEOSZ Etikai és Fegyelmi Bizottság Tagja

"VAGYOK AKI VAGYOK!" (EHYEH ASHER EHYEH) Ez a kijelentés és tartalmának érzete számomra nem a túlzott önhittségben vagy kivagyiságban „döngetem a mellkasom”, nyilvánul meg miszerint én aztán vagyok valaki itt köztetek… hiszen mindenki már eleve Valaki..! A Vagyok, Aki Vagyok „kifejezésnek és érzésnek” magas fokú rezgésszintje, információ tartalma van, amely kifejezi az ember önálló, szuverén egységét a Világegyetemben, az ember Önfelismerését és Tiszteletét Önmagával (és mindenkivel) kapcsolatban.

Kristófné Lőrincz Hajnalka

M.K.Egyesület Alelnöke

M.K.Egyesület Női Szekció Vezetője

Kristófné Lőrincz Hajnalka vagyok. 64 éves, két felnőtt gyermek édesanyja. 2009-től vagyok a Mozgáskorlátozott Egyesület tagja. Míg aktívan dolgoztam ritkán jutottam el az összejövetelekre. Negyedik éve vagyok nyugdíjas,gyakorlatilag ettől kezdve veszek részt aktívan az Egyesület munkájában. 2013-n választottak Alelnökké. Fontos célom, hogy a közösségben felmerült igényeket, ötleteket közösen megvalósítsuk és együtt formáljuk a jövőjét. Számomra ez a közösség a kiegyensúlyozottságot jelenti a mindennapjaimban.

Benkó Gábor

M.K.Egyesület Elnökségi Tagja

.

Salma Ferenc

M.K.Egyesület Megbízott Irodavezető

.

Kis Józsefné

M.K.Egyesület Megbízott Pénztáros

özv. Kis Józsefné vagyok, közel 30 éve vagyok tagja a Mozgáskorlátozottak Kiskunfélegyházi Egyesületének, és a M.O.SZ. szövetségnek. Jelenleg pénztárosként tevékenykedem a fentebb említett egyesületnél. Örülök az egyesületünkben zajló sok jó programnak, s ezekben aktívan részt is veszek. Szeretem a sok fiatalt, aki az egyesület munkájában részt vesznek. Ők azok, akik tovább viszik a megújulást. Örömmel vettem részt az unokámmal együtt a Road Show rendezvényen, ahol ő mindent kipróbált. Köszönet a vezetőség minden munkájáért.